Back to Top

Vereniging van Senioren Beuningen

Fithockey

fithockeyFithockey

Langzaam gaan we weer terug naar het oude normaal, zoals het zo mooi heet.
We mogen weer wat doen als senioren op het hockey veld.

Afgelopen maandag 10 Mei zijn we weer gestart, onder leiding van fysio de Hofstede, met een training. Na maanden van bijna stil zitten zullen we de benen weer kunnen strekken. We hebben er zin in.

Op gepaste afstand met in achtneming van de Corona regels gaan we aan de slag.

Fietstochten 2021

fietsen1De fietstochten starten.

De  regering heeft niet meer op de pauzeknop gedrukt, dus we kunnen weer in groepen buiten sporten. Iedereen is weer van harte uitgenodigd voor één of meer tochten. We starten de middagtochten om 13.30 uur en de dagtochten om 9.30 uur, steeds bij De Lèghe Polder, aanmelden is niet nodig.

Koersbal

koersbalKoersbal 

Elke week wordt het koersbalspel gespeeld. Er is een onderlinge competitie die voor de nodige spanning moet zorgen. Toch is de sfeer prima en wordt er veel afgepraat, echt leuk om dit zelf een keer mee te maken en te blijven komen.

Jeu De Boules (of Petanque)

jeudeboulesJeu de boules (of petanque)

Iedere donderdagmiddag spelen wij vanaf april t/m september buiten bij het Molenhuis van half 2 tot ongeveer half 5 en van oktober t/m maart binnen bij De Valkatties te Nijmegen.

Walking Football

walkingfootball

Walking Football

De dinsdagochtend is de vaste speelochtend op de velden bij Beuningse Boys, van 10.00 tot 12:00 uur. Na een warming-up zal er 2x een half uur met tussenpauze worden gespeeld.

Fit Tafeltennis

fittafeltennisFitTafeltennis

Tafeltennis is bij uitstek ook een sport voor ouderen en een leuke manier om sociale contacten op te doen en tegelijkertijd je conditie op peil te houden. Je bepaalt zelf hoe actief je achter de tafel staat.

OldStars tennis

oldstars

OldStars tennis i.s.m. Tennisvereniging Ewijk (TVE
Alle ouderen van de gemeente Beuningen, vanaf 60 jaar, die willen tennissen, maar niet meer als een hinde over de baan gaan, kunnen bij Tennisvereniging Ewijk kennismaken met OldStars tennis.

Bowlen

bowlingBowlen

Iedere eerste vrijdag van de maand vindt in Bowlingcentrum Olround, Heyendaalseweg 90 in Nijmegen het bowlen plaats. Ongeveer twintig enthousiastelingen van Senioren Beuningen zijn dan actief bezig met het gooien van de ballen tegen de kegels.

Pagina 1 van 2