Back to Top

Vereniging van Senioren Beuningen

Fotoclub De Positieven

fotoclubFotoclub De Positieven (gestopt)

Deze club bestaat uit een groep enthousiaste mensen, die eenmaal per maand bij elkaar komt en onder deskundige leiding eigen werk bespreekt.

Cursus patchwork-quilten

quilten 2Cursus patchwork-quilten 

Patchwork is een manier van handwerken waarbij kleine lapjes katoen van een verschillende kleur en/of formaat aan elkaar worden genaaid. Patch betekent letterlijk ‘lapje stof’. Patchwork is de voorloper van Quilten. Het is niet “verplicht” om het patchwork te verwerken tot een quilt, je kunt er ook een voering achter naaien.

Cursus Schilderen

Houten zaal"Schilderen doen wij samen"  

Een flinke groep leden van onze vereniging maakt zich elke week op om elkaar in De Lèghe Polder te ontmoeten en met elkaar aan de slag te gaan. Vertrouwen en respect naar elkaar staan tijdens de cursus hoog in het vaandel. Uiteraard staat gezelligheid bij iedereen voorop.
Er komen belangrijke resultaten uit voort die elke deelnemer(ster) verrast, verwondert en versteld doet staan van zichzelf.

Cursus Borduren, maar dan anderrs

borduren2

Een nieuwe cursus is gestart in De Schakel, "Een nieuw jaar een nieuwe invulling". Handwerken is niet alleen borduren maar ook breien, haken, quilten, kaarten maken, kralen op stof bewerken of sieraden maken, macramé, en nog veel meer…

Cursus bloemschikken

Foto 2Cursus Bloemschikken 

Tijdens de cursus worden bepaalde technieken voorgedaan en geoefend zodat men ook thuis aan de slag kan.
Het is telkens weer verrassend hoe verschillend de stukken zijn ondanks het feit dat iedereen dezelfde materialen gebruikt.

Pagina 2 van 2