kerstpasion1December is de maand van korte donkere dagen, van tradities en emoties. Hierbij is het ontroerende kerstverhaal, met voor eenieder een eigen gevoel en gedachte, niet weg te denken. Het concept van De Passion rond Pasen is een begrip op de Nederlandse televisie; een oeroud verhaal uitgebeeld in woord, beeld en muziek. Muziekvereniging Kunst en Volharding, onder leiding van dirigent Sjef de Kort, is de uitdaging aangegaan om beiden samen te brengen tot de ‘Kerst Passion’.

Op 11 december 'savonds kunt u het bekende kerstverhaal horen, zien én voelen. Het orkest van Kunst en Volharding zocht de samenwerking met Theaterschool Hakoena en met vertelster Roos Cornelissen.
Roos weet u als geen ander te boeien met haar stem, vanaf het eerste moment hangt u aan haar lippen benieuwd naar nieuwe wendingen in het verhaal. Door de veelzijdigheid van de musicalgroep van Theaterschool Hakoena ziet u het kerstverhaal écht tot leven komen. En onder de bezielende leiding van dirigent Sjef de Kort speelt het orkest van Kunst en Volharding passende, maar ook verrassende muziek. Ook zij laten hierbij hun veelzijdigheid aan u horen, zoals u ook gewend ben van de Passion op televisie. Een unieke voorstelling, zoals nog niet eerder vertoond is in Beuningen.

Leden VvSB € 7,50 (hiervoor inloggen)
Overige senioren € 9,00 
Normale prijs € 10,00

logo vvsb 32 Kaartverkoop