Back to Top

Vereniging van Senioren Beuningen

logo fasvNieuwsbrief FASv hulpmiddelen, november 2021

Welke hulpmiddelen krijg ik vergoed in 2022 en uit welke regeling?
Voor een aantal hulpmiddelen heb je recht op een vergoeding. Lees hier via welke regelgevingen u mogelijk een vergoeding krijgt in 2022. In Nederland kennen we verschillende wetten en regelingen om hulpmiddelen (voor een deel) vergoed te krijgen. De vergoeding van een aantal hulpmiddelen is opgenomen in de volgende wetten/regelingen.

Voor meer informatie:

logo fasvNieuwsbrief FASv nr 04, november 2021

Collectiviteitskortingen op de zorgverzekeringen 2022
De Federatie van Algemene Seniorenverenigingen FASv heeft ook voor het jaar 2022 premiekorting geregeld bij verschillende zorgverzekeraars. De leden van een seniorenvereniging kunnen een verzekering afsluiten met deze korting, als die seniorenvereniging is aangesloten bij de FASv.

logo fasvNieuwsbrief FASv 03, november 2021

Algemene informatie over zorgverzekeringen in 2022
De zorgkosten blijven maar stijgen en dat zien we terug in de kosten van de zorgverzekering in 2022. Dat maakt vergelijken en eventueel overstappen, dit jaar nóg belangrijker.

fasv ledenvoordeel

In deze nieuwsbrief van FASv bieden we u een selectie van nieuwe en populaire aanbiedingen die het leven goedkoper, makkelijker, veiliger, gezonder en leuker maken! U betaalt eenvoudig en veilig via iDEAL of bankoverschrijving! Heeft u hulp nodig? De klantenservice helpt u graag. 

Lees meer

Bestel op www.fasv-ledenvoordeel.nl of telefonisch: 085 48 633 68

Pagina 1 van 2