Back to Top

  •  

Vereniging van Senioren Beuningen

Wij mogen weer samen fysiek zingen!

erik 004Wij mogen weer samen fysiek zingen!

 Hebben jullie dat ook zo gemist?

DINSDAGMIDDAG

14.00 uur -16.00 uur

MFA “t Hart”
Den Elt 117
6644EA Ewijk

 

Museum Tweestromenland

logo museumWisselende tentoonstellingen en een rijke vaste collectie over het leven, wonen en werken in deze regio. Actuele thema‘s verbeeld in tentoonstellingen waarin moderne kunst en het verleden en heden steeds een verbond aangaan. De vaste collectie vertelt via vier thema’s het verhaal van de regio.

Tuinactie

nl doetStichting Perspectief heeft samen met vrijwilligers, tijdens NL DOET, een tuin opgeknapt voor een mevrouw in Ewijk.

Wandelgroep de Slakkengang

slakkengang

De Slakkengang is van origine een wandelgroep voor mensen met een verminderd energienivo. In de loop der jaren is het gezelschap gemêleerd geworden. Mensen die houden van een korte wandeling zijn ook welkom. Het wandeltempo is normaal, ongeveer 5 km per uur, maar we nemen ruim de tijd om onderweg flora en fauna te bekijken en eventueel foto's te maken.

Meer info op de-slakkengang.nl

HCC seniorenacademie

hcc senioren academie

De HCC!seniorenacademie stelt zich ten doel het ondersteunen van de actieve senior, die graag optimaal gebruik wil maken van smartphone, tablet en laptop. En die geïnteresseerd is in nieuwe ontwikkelingen op digitaal gebied. Maar ze zijn er ook voor de senioren, die nog maar pas begonnen zijn in de digitale wereld en die vaardig willen worden op de digitale snelweg.

Digitale hulplijn

logo bieb gelderlandDigitale hulplijn.

Maar wat als je tegen digitale problemen aanloopt? Via de hulplijn van de Bibliotheek Gelderland Zuid ontvang je antwoorden op al je digitale vragen.

Pagina 2 van 2