Back to Top

  •  

Vereniging van Senioren Beuningen

persbericht lezingen experts

Lezingen van regionale experts in Bibliotheek Beuningen

gelderlandzuid logo lang rgb klein 1

Voor mensen die graag hun kennis willen uitbreiden vinden er gedurende het hele jaar lezingen van regionale experts plaats in Bibliotheek Beuningen. Op donderdag 9 september van 20.30 tot 22.00 uur vertellen historicus Wim Ebben en socioloog/econoom René van Hoften over de geschiedenis van het boerenbedrijf in en rondom Nijmegen. Hoe rooiden boeren het vroeger in Beuningen, Ewijk, Lingewaard, Ooij, Wijchen en Lent?

Gezichten van Dementie

Persbericht expositie september 2021alzheimer nederland

 

Gezichten van dementie naar regio Nijmegen

nieuwsbrief wib augustus 2021

ACTIEF ONTMOETEN 

ZONDAG 19 SEPTEMBER 2021

Wandeltochten en FIT - challenge

Klussendienst

Buurthulp  

logo buurthulp

Buurthulp is precies wat het woord zegt: hulp voor u uit eigen omgeving. Hulpvaardige vrijwilligers geven graag wat van hun vrije tijd aan inwoners van Beuningen, Ewijk, Weurt en Winssen. U kunt ons bellen voor kleine klusjes in en rondom het huis. Denk aan een lekkende kraan, een lamp ophangen. Of bijvoorbeeld een boodschap of het gras maaien.

Wij mogen weer samen fysiek zingen!

erik 004Wij mogen weer samen fysiek zingen!

 Hebben jullie dat ook zo gemist?

DINSDAGMIDDAG

14.00 uur -16.00 uur

MFA “t Hart”
Den Elt 117
6644EA Ewijk

 

Museum Tweestromenland

logo museumWisselende tentoonstellingen en een rijke vaste collectie over het leven, wonen en werken in deze regio. Actuele thema‘s verbeeld in tentoonstellingen waarin moderne kunst en het verleden en heden steeds een verbond aangaan. De vaste collectie vertelt via vier thema’s het verhaal van de regio.

Tuinactie

nl doetStichting Perspectief heeft samen met vrijwilligers, tijdens NL DOET, een tuin opgeknapt voor een mevrouw in Ewijk.

Pagina 1 van 2