Back to Top

  •  

Vereniging van Senioren Beuningen

Wijnproeverij

wijn trnspBij de wijnproeverij tijdens het zonmerfestival zijn een aantal bijzondere wijnen getoond en geproefd. Het waren aanradertjes waarover hier uitgebreide informatie. 

Vooral voor de deelnmemers kan het prettig zijn om via de hier getoonde info nog eens te bekijken welke wijnen werden geschonken.

De omschrijvingen zijn in de volgorde waarin de wijnen zijn gepresenteerd geweest.

Aankondiging zomerfestival

Zomerfestival 2021

Komende zomer heeft het bestuur van de VvSB een aantal activiteiten georganiseerd onder de naam Zomerfestival. De activiteiten vinden plaats van 9 t/m 21 augustus. Reserveren kan vanaf 19 juli hier op deze site.

Voorwoord Frans Houben

frans houbenNa een lange periode met beperkingen ziet het ernaar uit dat dit jaar de jaarlijkse zomeractiviteiten voor de senioren in onze gemeente ‘gewoon’ doorgaan.

Wie had twee jaar geleden kunnen bedenken dat veel mensen nu gevaccineerd zijn tegen het COVID19 virus en dat we nog rekening moeten houden met een aantal Coronamaatregelen. Veel inwoners van onze gemeente hebben het de voorbije periode zwaar gehad, zeker ook de groep senioren. Niet alleen door ziekte of overlijdens in de nabije omgeving. Door minder contacten en activiteiten hebben veel mensen zich eenzaam gevoeld en is er weer behoefte aan samen dingen doen.

Het doorgaan van het VvSB zomerfestival is daarom een lichtpuntje en wellicht de eerste activiteit waar u weer aan deelneemt. Vanaf 9 augustus staan twee weken lang ontspanning, creativiteit en sportiviteit op de agenda. Een zomerfestival voor alle senioren van onze gemeente, ik hoop dat u hier in grote getale aan deelneemt en wens u veel plezier.

Frans Houben

Wethouder