Back to Top

Vereniging van Senioren Beuningen

Open brief politieke partijen

Noodzakelijke nieuwbouw De Lèghe Polder

logo vvsb trnsp 170 logo lp 300 trnsp

Het sociaal cultureel centrum De Lèghe Polder is verouderd en voldoet niet meer aan de eisen, die aan een ontmoetingscentrum, passend bij de omvang van de kern Beuningen, in de huidige tijd gesteld mogen worden. Daarom stuurt de VvSB een open brief aan de politieke partijen van de gemeente Beuningen.

Lees meer

papieren corona bewijs

qr corona

Controle met QR-code.
Vanaf 25 september zult u op vele plekken allen toegang krijgen door het tonen van een testbewijs, of het bewijs van inenting. Het meest gebruikte testbewijs is de QR-code. Die kunt u tonen op uw smartphone, of afgedrukt op papier. Hoe u aan zo'n QR-code komt? 

Lees meer

Samen delen

vraagenaanbodMensen-wensen / vraag en aanbod

Via het besloten gedeelte kunt u een verzoek indienen voor contact of het aanbieden van (hobby-)spullen.Hiervoor dient u in te loggen met uw emailadres en lidnummer.

Besloten deel

1.  Mogelijke verzoeken zijn:
Een praatje maken per telefoon, elkaar bezoeken, samen een wandeling maken, een kopje koffie drinken, samen handwerken, eten, schilderen, puzzelen of een andere hobby delen.
2.  Ook kunt u iets in de aanbieding hebben wat interessant kan zijn voor een ander. Denk aan hobbyspullen, verzamelitems, waardebonnen, planten. Geen grote zaken zoals meubels.

Komt u er niet uit en heeft u een verzoek, stuur dit bericht dan naar ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met de secretaris Ine Kemna, telefoon 06 26464633.