Hierbij nodigen wij u uit voor de feestelijke opening van de expositie Gezichten van dementie, met werken van Herman van Hoogdalem en interviews door Gijs Wanders.

De expositie wordt georganiseerd voor de hele regio Nijmegen van Alzheimer Nederland.

De feestelijke opening vindt plaats op zondag 12 september van 14.00 tot 16.00 uur

De expositie is van woensdag 15 tot en met woensdag 22 september opengesteld voor professionals en algemeen publiek, dagelijks van 13.30 tot 16.30 uur. Op andere dagen vinden er besloten bijeenkomsten plaats voor onder andere zorgtrajectbegeleiders en studenten.

Wij organiseren deze expositie in de maand september waarin ook, op de 21e, de Wereld Alzheimer Dag valt, de dag waarop er wereldwijd aandacht besteed wordt aan dementie. Met deze expositie willen wij daaraan een bijdrage leveren.

Wij zouden het zeer waarderen u op 12 september van 14.00 tot 16.00 uur te mogen verwelkomen in de Historische Kerk, Kerkstraat 18 in Groesbeek.

Met het oog op de corona-maatregelen verzoeken wij u uw deelname zo spoedig mogelijk aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wij verzoeken u in de mail uw naam te vermelden en de datum van de bijeenkomst die u bezoekt, in dit geval dus 12 september.

Namens het bestuur Alzheimer Nederland Regio Nijmegen,

Eric Dirkx,

Voorzitter

opening expositie

 

Gezichten van dementie

Met werken van Herman van Hoogdalem

en interviews door Gijs Wanders

dementie 

zondag 12 september van 14.00 tot 16.00 uur

Historische Kerk, Kerkstraat 18 in Groesbeek

 

Georganiseerd door Regio Nijmegen van Alzheimer Nederland