hunebedcentrumProgramma:

We vertrekken om 08.00 uur vanaf de R.K. Kerk Beuningen naar het koffieadres voor een kopje koffie met appelgebak.
Na de koffie gaan we naar het Openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord, waar u op eigen gelegenheid kunt rondlopen. Het openluchtmuseum laat het wonen en leven van inwoners van Drenthe in het verleden op diverse manieren zien.
Daarna krijgen we een goed verzorgde koffietafel met soep en kroket bij De Oude Drentse Boerenherberg in Schoonoord.

Na de lunch vertrekken wij naar het Hunebedcentrum in Borger waar u ook op eigen gelegenheid het centrum kunt bekijken. U komt alles te weten over de Drentse hunebedden. Het Hunebedcentrum geeft u het gevoel vertrokken te zijn naar het tijdperk van de hunebedbouwers van 5000 jaar geleden. Hierna is er gelegenheid om naast het informatiecentrum een hunebed te bezichtigen. Dit betreft het grootste hunebed in Drenthe.

Na al het moois wat u in Drenthe gezien heeft, gaan we toch weer huiswaarts. Maar eerst gaan we naar Restaurant De Ruggestee in Hoenderloo, waar we aan tafel gaan voor een goed verzorgd driegangen diner.

MEER INFORMATIE

Vertrektijd: 08.00 uur. Thuiskomst: ca. 21.00 uur
Maximaal 60 personen

WILT U MEE?
Geeft u zich dan voor 31 maart op bij Marian Bijloo via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeldt in het mailtje uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en uw lidmaatschapsnummer.

Uw e-mailadres hebben wij nodig om u nader te informeren over deze dagtocht. Alleen als u geen e-mailadres hebt kunt u Cokkie Bonté bellen, 024-2060487; zij mailt het dan door.

Bij de aanmelding duidelijk vermelden dat het om de dagtocht gaat.

Deelnemers die tijdens de reis permanente hulp behoeven dienen zelf voor begeleiding zorg te dragen. Deze begeleider wordt als een gewone deelnemer beschouwd en betaalt dus dezelfde reiskosten.

De prijs voor deze dagtocht is € 87,75 voor leden van de seniorenverenigingen in de gemeente Beuningen en € 92,75 voor niet-leden.

Wilt u het bedrag overmaken voor 5 april op bankrekeningnummer NL13RABO 0107 2090  71 t.n.v. Vereniging van Senioren Beuningen, afd. Reizen,

o.v.v. uw lidmaatschapsnummer en dagtocht 6 juni 2024. Betaalt u voor 2 personen, vermeld dan ook de naam van de tweede deelnemer.