5-daagse reis Zeeland – Aardenburg – 19 tot 23 juni 2023

vlag zeelandHet zit er weer op! Begonnen met inschrijvingen voor de reis in het vroege voorjaar, toen het een ijskoude regen- en vorsttijd was, kregen we nu wat we verdienden. Een stralende, zonnige, warme week met veel mooie excursies, een goede organisatie, een leuke chauffeur en vooral een gezelschap dat er zin in had.

Met diverse rollators werd menig hindernis genomen. Al dan niet gesteund door onze deelnemers Peter en Jan. ’s Avonds was het goed toeven op het ruime terras van het hotel en in de ruime lobby.

Al op de 3e avond gingen de voetjes van de vloer. Zelfs met de rollator werd een dansje gemaakt.
Op de 4e avond waren we niet meer te houden. Er was een gezellige live-band (die veel te vroeg stopte naar onze zin) die de sfeer er goed in bracht.

De drank werd in deze week niet geschuwd. Diverse speciaalbiertjes, roseetjes, wijntjes, cava’s konden worden besteld, naast natuurlijk koffie, thee en frisdrank. Niks mis mee.

Op de slotlijst, in de vorm van een enquête kreeg de reis mooie punten. Een enkele zeven, veel achten en een paar negens. De gezelligheid en saamhorigheid onderling naast de mooie excursies werden benoemd als hoogtepunten van de reis.

Het hotel kwam er slechter af. Hoewel gelegen in een prachtige omgeving vond men de kwaliteit beneden peil. Gedateerd, zoals dat zo mooi heet. Hier zal de organisatie voor volgend jaar beter op moeten letten.

Maar al met al een perfecte week, met heel veel positiefs! Op naar volgend jaar.

Ine Kemna

Naar het fotoalbum