Back to Top

  •  

Vereniging van Senioren Beuningen

Tijdschema vaccinatieplanning

vaccin1Wilt u meer weten over de vaccinatie tegen Covid-19? Viadeze pagina  wordt u op de hoogte gehouden van de laatste stand van zaken over de communicatie rondom coronavaccinatie middels verwijzingen naar sites waar allerlei informatie is te vinden over de vaccinatie. Zoals het tijdschema en vaccinatieplanning.

Met een klik op de link opent u de pagina's op interent met de desbetreffende info.

Winkelopeningen in Beuningen

logo beuningen trnspIn Nederland is een harde lockdown van kracht. Hieronder valt ook de sluiting van alle niet-essentiële winkels. Alleen de winkels die zich richten op de eerste levensbehoeften mogen de deuren open houden. De website www.scootzorg.nl zet de gevolgen voor de gemeente Beuningen op een rijtje.

Persbericht ZMW

logo

PERSBERICHT

Beuningen, 26 november 2020

ZMW introduceert Volledig Pakket Thuis:

Zelfstandig wonen met verpleeghuiszorg thuis

Met de introductie van het Volledig Pakket Thuis verruimt zorggroep Maas & Waal de mogelijkheden in Beuningen om langer thuis te blijven wonen. Het Volledig Pakket Thuis, vaak afgekort tot VPT, biedt alle vormen van zorg die ook in een verpleeghuis worden geleverd. Maar dan gewoon thuis.

Vertel eens

polygoonElke eerste maandag van de maand                              

                                Vertel eens…………..

Corona voor zelfstandig wonenden

logo rijksoverheid Er zijn aanvullende adviezen voor zelfstandig wonende ouderen bij de Corona Routekaart.

Digitale hulplijn

logo bieb gelderlandDigitale hulplijn.

Maar wat als je tegen digitale problemen aanloopt? Via de hulplijn van de Bibliotheek Gelderland Zuid ontvang je antwoorden op al je digitale vragen.