Back to Top

Vereniging van Senioren Beuningen

Nieuwbouw Dorpshuis De Leghe Polder

Afdrukken Afdrukken

logo lp 300 trnsp

Bericht van omroep RN7

Meerderheid partijen wil nieuwbouw dorpshuis Beuningen

Een ruime meerderheid in de gemeenteraad van Beuningen is voorstander van een nieuw dorpshuis voor Beuningen. Dat komt naar voren uit een rondgang door RN7 langs alle politieke partijen uit de gemeenteraad.

online colleges

Afdrukken Afdrukken

ONLINE COLLEGES VOLGENogjg

van een bevlogen studentdocent gewoon vanuit huis?

Aangenaam Kennis Te Maken

Afdrukken Afdrukken

Wil jij iemand op weg helpen in de gemeente Beuningen?dement

Voor het project ‘Aangenaam kennis te maken’, actief in Beuningen, Ewijk, Winssen en Weurt, zoeken we vrijwillige bruggenbouwers.

Tuinactie

Afdrukken Afdrukken

nl doetStichting Perspectief heeft samen met vrijwilligers, tijdens NL DOET, een tuin opgeknapt voor een mevrouw in Ewijk.

Wandelgroep de Slakkengang

Afdrukken Afdrukken

slakkengang

De Slakkengang is van origine een wandelgroep voor mensen met een verminderd energienivo. In de loop der jaren is het gezelschap gemêleerd geworden. Mensen die houden van een korte wandeling zijn ook welkom. Het wandeltempo is normaal, ongeveer 5 km per uur, maar we nemen ruim de tijd om onderweg flora en fauna te bekijken en eventueel foto's te maken.

Meer info op de-slakkengang.nl

HCC seniorenacademie

Afdrukken Afdrukken

hcc senioren academie

De HCC!seniorenacademie stelt zich ten doel het ondersteunen van de actieve senior, die graag optimaal gebruik wil maken van smartphone, tablet en laptop. En die geïnteresseerd is in nieuwe ontwikkelingen op digitaal gebied. Maar ze zijn er ook voor de senioren, die nog maar pas begonnen zijn in de digitale wereld en die vaardig willen worden op de digitale snelweg.