Back to Top

Vereniging van Senioren Beuningen

Brei, haak, soldeer of vouw een bodemdier

Afdrukken Afdrukken

logo dm met pay offHet Dijkmagazijn daagt iedereen uit om een bodemdier te maken. Brei of haak een pissebed, soldeer een duizendpoot, vouw een oorworm of naai een naaktslak. Alle zelfgemaakte bodemdiertjes worden tentoongesteld tijdens het Groen Festival op 1 oktober. Voor iedere inzender is er een zoekkaart bodemdiertjes. En voor de beste knutsels is er een boek te winnen.

Buitenconcert museum Tweestromenland

Afdrukken Afdrukken

Buitenconcert museum Tweestromenland: Back to the Sixties met SEM!

sem nieuw

In het kader van de tentoonstelling De Jeugd van Toen, Jeugdcultuur 1960–2000 speelt op zondag 13 augustus de SEM Sixtiesband
op het pleintje voor museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen. Het wordt een muzikale reis naar de jaren 60, de tijd van de provo’s, nozems en hippies.

Combikaart Maas en Waalse musea

Afdrukken Afdrukken

combikaart menw 2023Maas en Waalse musea introduceren combikaart

Museum Kasteel Wijchen, Kasteel Hernen, Museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen en Stoomgemaal De Tuut in Appeltern introduceren een combikaart waarmee je deze vier Maas en Waalse musea met korting kunt bezoeken.

Spreekuur CBR Rijbewijskeuringen

Afdrukken Afdrukken

keuring rijbewijs

Spreekuur CBR Rijbewijskeuringen in Beuningen voor Senioren

Beuningen - Een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is nodig wanneer u 75 jaar of ouder bent of wanneer u om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR.
Automobilisten (senioren)  kunnen zich via Regelzorg in DROOM! op vrijdag vrijdag 15 oktober en vrijdag 12 november medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. 
Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 50,00.

Aangenaam Kennis Te Maken

Afdrukken Afdrukken

Wil jij iemand op weg helpen in de gemeente Beuningen?dement

Voor het project ‘Aangenaam kennis te maken’, actief in Beuningen, Ewijk, Winssen en Weurt, zoeken we vrijwillige bruggenbouwers.

Wandelgroep de Slakkengang

Afdrukken Afdrukken

slakkengang

De Slakkengang is van origine een wandelgroep voor mensen met een verminderd energienivo. In de loop der jaren is het gezelschap gemêleerd geworden. Mensen die houden van een korte wandeling zijn ook welkom. Het wandeltempo is normaal, ongeveer 5 km per uur, maar we nemen ruim de tijd om onderweg flora en fauna te bekijken en eventueel foto's te maken.

Meer info op de-slakkengang.nl