Back to Top

  •  

Vereniging van Senioren Beuningen

Cursus bridge


bridge

Cursus Bridge gestopt

Beste bridgers van VroegOp,

Naar aanleiding van het bericht van 27 juli kunnen wij jullie zeggen dat het bridgen op vrijdagochtend weer kan beginnen omdat er voldoende belangstelling is. We gaan niet starten met 8 tafels zoals in het protocol vermeld staat maar met 6 tafels. Er zijn meer aanmeldingen maar toch is besloten om met 6 tafels te beginnen.

Cursus Kunstbeschouwing


Kunstbeschouwing

gestopt

Wat fijn om te zien dat velen enthousiast hebben gereageerd op het weer opstarten van de diverse cursussen. Ook de docenten hebben er weer zin in om in september met de lessen te beginnen. 
Wat betreft Kunstbeschouwing: daar zijn op dit moment nog enkele plaatsen vrij.

Cursus Spaans


Hablas Espanol

gestopt

Wat fijn om te zien dat velen enthousiast hebben gereageerd op het weer opstarten van de diverse cursussen. Ook de docenten hebben er weer zin in om in september met de lessen te beginnen.

Gezien de beperking van het aantal personen per leslokaal zitten de cursussen Spaans helemaal vol. 

Cursussen Engels


Do you speak englishTot zijn grote spijt heeft de docent Engels afgelopen week het besluit genomen om voorlopig met de lessen te stoppen.

Er hadden zich al enkele deelnemers afgemeld ivm de oplopende corona besmettingen en meerdere mensen gaven aan dat ze zich ook niet comfortabel voelen in de huidige situatie. 

Wanneer de cursussen weer starten is afhankelijk van het verloop van het corona virus en de deelnemers zullen dan worden ingelicht.

Fotoclub De Positieven


fotoclubFotoclub De Positieven

Deze club bestaat uit een groep enthousiaste mensen, die eenmaal per maand bij elkaar komt en onder deskundige leiding eigen werk bespreekt.

Cursus patchwork-quilten


2019 05 23 14.07.08 copieCursus patchwork-quilten gestopt

Patchwork is een manier van handwerken waarbij kleine lapjes katoen van een verschillende kleur en/of formaat aan elkaar worden genaaid. Patch betekent letterlijk ‘lapje stof’. Patchwork is de voorloper van Quilten. Het is niet “verplicht” om het patchwork te verwerken tot een quilt, je kunt er ook een voering achter naaien.

Cursus Schilderen


Houten zaal"Schilderen doen wij samen"  gestopt

Wij kunnen ondanks de corona toch rustig door blijven schilderen. Wij zitten ruim 1,5 meter van elkaar in een mooie grote open en goed geventileerde ruimte. 

Een flinke groep leden van onze vereniging maakt zich elke week op om elkaar in De Lèghe Polder te ontmoeten en met elkaar aan de slag te gaan. Vertrouwen en respect naar elkaar staan tijdens de cursus hoog in het vaandel. Uiteraard staat gezelligheid bij iedereen voorop.
Er komen belangrijke resultaten uit voort die elke deelnemer(ster) verrast, verwondert en versteld doet staan van zichzelf.

Cursus bloemschikken


Foto 2Cursus Bloemschikken gestopt

Het coronavirus gooit voor ons mooi roet in het eten.

Vanwege de 1.50m afstand hebben we een grote ruimte nodig om onze bijeenkomsten te kunnen houden.