Back to Top

  •  

Vereniging van Senioren Beuningen

logo fasv De vereniging van Senioern Beuningen is aangelsoten bij de "Federatie van Algemene Seniorenverenigingen" (FASv).
Informatie over deze federatie vindt u hier.
logo koepel gepensioneerden

Via deze federatie zijn we ook aangesloten bij de "Koepel Gepensioneerden", een grote seniorenorganisatie met voor belangenbehartiging inzetbare deskundigheid op de terreinen pensioenen en inkomen, zorg, welzijn en wonen.

Hun Nieuwsbrieven vindt u hier.

 Actuele informatie vindt u hieronder. 

Nieuwsbrief FASv 2021-10

logo fasvNieuwsbrief Jaargang 2021 nummer 10

Valpreventie

Een val veroorzaakt vaak veel leed. Lichamelijk, door kneuzingen of een breuk, maar ook geestelijk. Ouderen die gevallen zijn, zijn vaak bang om opnieuw te vallen. Voor meer info over de "Valpreventieweek" lees deze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief KG 2021-33

logo fasvNieuwsbrief Jaargang 2021 nummer 33

Met:
Pensioenen: Indexatie weer een stapje dichterbij.
Pensioenen niet omhoog, kosten wel.
Motie koopkrachtverbetering haalt het niet.

Nieuwsbrief FASv 2021-5

logo fasvNieuwsbrief Jaargang 2021 nummer 5

Corona en de ziekenhuizen

Bijna alle ziekhuizen in Nederland hebben door de corona-opnames grote achterstanden bereikt door het uitstellen van de zgn. “planbare zorg”. Dat is ontstaan omdat artsen en verplegers erg zwaar belast werden met het behandelen en verplegen van patiënten op de Intensive care. Hoe gaan ze dat oplossen.

Nieuwsbrief FASv 2021-4

logo fasvNieuwsbrief Jaargang 2021 nummer 4

De coronapandemie heeft ook veel losgemaakt over met vakantie gaan. Op het moment dat ik dit schrijf staan de kranten alweer vol met vakantie aanbiedingen en als het coronapaspoort er is ligt voor iedereen Europa weer open!

Persbericht

logo fasvNieuwsbrief Jaargang 2 (2021) nummer 1

Seniorenorganisaties steunen beleid om ouderen nu voorrang te geven bij vaccinatie corona.

Een nieuwe generatie ouderen

logo fasvNieuwsbrief Jaargang 1(2020) nummer 31

Het aantal ouderen stijgt en dat heeft grote impact op de maatschappij, ouderen zelf en het werk van professionals in diverse werkvelden. Hoe kunnen we ons als samenleving daarop voorbereiden?

Voordelen bij de FASv

logo fasvIn de afgelopen maanden is het FASv bezig geweest met het uitbreiden van de "FASv Voordeel" arrangementen.  (Zie ook: www.fasv.nl onder het menu "Voordelen").