Back to Top

Vereniging van Senioren Beuningen

Beginnerscursus bridge

Afdrukken Afdrukken

bridge

Beginnerscursus Bridge 

De Vereniging van Senioren Beuningen is gestart met een beginnerscursus bridge. Deze bestaat uit 12 lessen van 2,5 uur per keer, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwe lesmethode van de Nederlandse Bridge Bond: Start met Bridge.

Cursus Italiaans

Afdrukken Afdrukken

italiaans1Cursus Italiaans

De VvSB biedt de mogelijkheid om kennis te maken met deze mooie taal. In september 2021 starten we met twee beginnersgroepen.

Cursus Frans

Afdrukken Afdrukken

spaansHoe red ik mij in de Franse taal?

Een nieuwe cursus een nieuwe taal. Geïnteresseerd in de franse taal voor bijvoorbeeld een vakantie in Frankrijk? Volgend jaar begint bij voldoende interesse een cursus.

Cursus Spaans

Afdrukken Afdrukken

spaansSpaans is na Chinees de meest gesproken taal in de wereld. Circa 600 miljoen mensen spreken Spaans als moedertaal of als tweede taal. De VvSB biedt daarom cursussen Spaans aan op diverse niveaus.

Beginnerscursussen Engels

Afdrukken Afdrukken

Do you speak englishBij voldoende belangstelling (min. 10 deelnemers)Bij voldoende belangstelling (min. 10 deelnemers)willen we op de maandagmiddag weer een beginnerscursus Engels opstarten.

Er zijn nog plaatsen vrij!

Cursus Kunstbeschouwing

Afdrukken Afdrukken

kunstbeschouwingKunstbeschouwing voorjaar 2022

Ook komend jaar kan een ieder weer bij Pieter Cornelissen kennismaken met het vak Kunstbeschouwing.
Hij doet dit al jaren en de deelnemers zijn altijd zeer enthousiast.

Cursus bridge

Afdrukken Afdrukken

bridge

Cursus Bridge 

Beste bridgers van VroegOp,

Op vrijdagochtend kun je weer meedoen aan de cursus bridge. Meldt je per week aan voor deze bijeenkomsten.

Fotoclub De Positieven

Afdrukken Afdrukken

fotoclubFotoclub De Positieven

Deze club bestaat uit een groep enthousiaste mensen, die eenmaal per maand bij elkaar komt en onder deskundige leiding eigen werk bespreekt.

Cursus patchwork-quilten

Afdrukken Afdrukken

quilten 2Cursus patchwork-quilten 

Patchwork is een manier van handwerken waarbij kleine lapjes katoen van een verschillende kleur en/of formaat aan elkaar worden genaaid. Patch betekent letterlijk ‘lapje stof’. Patchwork is de voorloper van Quilten. Het is niet “verplicht” om het patchwork te verwerken tot een quilt, je kunt er ook een voering achter naaien.

Cursus Schilderen

Afdrukken Afdrukken

Houten zaal"Schilderen doen wij samen"  

Een flinke groep leden van onze vereniging maakt zich elke week op om elkaar in De Lèghe Polder te ontmoeten en met elkaar aan de slag te gaan. Vertrouwen en respect naar elkaar staan tijdens de cursus hoog in het vaandel. Uiteraard staat gezelligheid bij iedereen voorop.
Er komen belangrijke resultaten uit voort die elke deelnemer(ster) verrast, verwondert en versteld doet staan van zichzelf.

Pagina 1 van 2