Back to Top

Vereniging van Senioren Beuningen

Guirlandes maken

Afdrukken Afdrukken

guirlandeMet de feestdagen een krans maken op basis van wilgentakken, wildpluk en zaaddozen uit de natuur of een guirlande maken van takken, klimop, kralen en een mooie bloem om het feestelijk te maken.

Dit kunt u gezamenlijk doen op vrijdag 15 december in het Dijkmagazijn Beuningen. Kosten € 10,00 per persoon.

Pluk uit de tuin, dennengroen, dennenappels en klimop en breng mee.

Workshop Landschapstekenen

Afdrukken Afdrukken

Workshop Landschapstekenen met aquarel voor beginners

landschapstekenen kleinDeze cursus is een kennismaking met het maken van eenvoudige tekeningen en aquarellen van het landschap. Het beleven van het landschap en het weergeven van een vereenvoudigd en sfeervol beeld staan centraal. De tekenaar leert kijken en een tekening of aquarel stap voor stap opbouwen. We werken met potlood, pen, inkten aquarel. Alle materialen worden verzorgd tijdens cursus inclusief thee en koffie.

De cursus is opgebouwd uit 4 vrijdagochtenden in het Dijkmagazijn van 9.30 tot 11.30 met eventueel uitloop tot 12.00. Vrijdag 22, 29 september en 6 en 13 oktober.

Alleen voor leden!

Naar reserveren

Groen Ontmoeten Creatief

Afdrukken Afdrukken

logo groen ontmoetenDrie bijeenkomsten boetseren 

In de herfst zien we de structuren in de bladeren en uitgebloeide planten in de uiterwaarden. In datzelfde gebied zoeken we naar de klei die we kunnen gebruiken bij het boetseren van de werkstukken. Deze klei is jarenlang gebruikt door de steenovens aan de Waal. Klei en planten zijn uitermate geschikt om creatief mee aan de gang te gaan. We werken met dat wat de natuur ons te bieden heeft. 

Reserveren volwassenen vanaf 1 september Naar reserveren