digitaal steunpunt 2DSO nieuwe stijl

De DSO is er om u, als lid van de vereniging, te helpen wanneer u problemen heeft met uw digitale apparatuur: computer, laptop, tablet, smartphone of printer. We proberen met onze kennis en kunde de problemen op te lossen.
De DSO is niet bedoeld om les te geven in het gebruik van deze apparatuur.

In de eerste helft van vorig jaar heeft de DSO 2 maal in de maand  u de mogelijkheid geboden om in De Lèghe Polder met uw computerproblemen langs te komen voor een oplossing. De animo bleek niet erg groot. Iets dat mogelijk ook lag aan het feit dát er maar 2 maal per maand gebruik kon worden gemaakt van deze service.

Naar aanleiding van de uitkomsten van de enquête en gesprekken met de bibliotheek is besloten de aanpak van de DSO te wijzigen. We combineren nu een deel van de digitale hulp die de DSO en bibliotheek bieden.
“Klik en Tik” (al aangeboden door de bibliotheek) gaat daarmee binnenkort samen met de DSO nieuwe stijl aan u worden aangeboden.

“Klik en Tik” is een dienst die aan elke inwoner van de gemeente wordt aangeboden en maakt deelnemers bekend met het gebruik van apparatuur zoals smartphones, tablets en Pc’s maar vooral het gebruik van internet. In samenwerking met "Klik en Tik" van de bibliotheek zal ook de DSO voortaan elke vrijdagmorgen tussen 10:00 en 12:00 uur in de bibliotheek aanwezig zijn maar dan voor het oplossen van problemen met uw apparatuur.

Lidmaatschap voor deze hulp elke vrijdag is niet nodig, ook niet-leden van onze vereniging zijn dan welkom bij de DSO.

We beginnen deze gezamenlijke activiteit op vrijdag 3 maart.

Mocht u een probleem hebben waarvoor naar uw oordeel een huisbezoek WEL nodig is dan kunt u onderstaand formulier invullen. Huisbezoeken blijven wél alleen voor leden van de VvSB.

Na ontvangst van uw formulier neemt de DSO z.s.m. contact met u op.

Hans van Beek
Douwe Bangma
Albert Bergers


Velden met * zijn verplicht.

Powered by BreezingForms