Back to Top

Vereniging van Senioren Beuningen

headerfacebook

Welkom bij de Vereniging van Senioren Beuningen

De Vereniging van Senioren Beuningen is een actieve vereniging voor zowel jonge als gevorderde senioren in Beuningen en richt zich met name op:

logo vvsb 32 Belangenbehartiging binnen de gemeente Beuningen en in het algemeen
logo vvsb 32 Activiteiten op het gebied van welzijn, ontspanning en sport
logo vvsb 32 Scholing, ontwikkeling en praktische ondersteuning

FOTOALBUM

Laatste nieuws

logo 50plus

Beste Leden,

Zoals u weet is de VvSB per 1 januari 2021 lid van de Federatie van Algemene Senioren Verenigingen.

Met de overstap van KBO Gelderland naar FASV konden wij u niet langer het magazine van KBO-PCOB toe zenden. Wij hebben gezocht naar een alternatief en dat is het Magazine 50+ geworden. We zijn een contract voor een jaar aangegaan. Vóór we het contract verlengen willen we uw menig over dit magazine.

Lees meer

qr corona

Vanaf 25 september zult u op vele plekken allen toegang krijgen door het tonen van een testbewijs, of het bewijs van inenting. Het meest gebruikte testbewijs is de QR-code. Die kunt u tonen op uw smartphone, of afgedrukt op papier. Hoe u aan zo'n QR-code komt? 

Lees meer

LET OP

Voor de komende dagreis op 14 october naar Volendam en Marken is een QR-code vereist. Hebt u problemen met verkrijgen hiervan dan bieden we bij de DSO op 1 oktober in de Schakel de mogelijkheid voor hulp.
U dient dan uw DIGID mee te nemen!

vraagenaanbodMensen-wensen / vraag en aanbod

Via het besloten gedeelte kunt u een verzoek indienen voor contact of het aanbieden van (hobby-)spullen.Hiervoor dient u in te loggen met uw emailadres en lidnummer.

Besloten deel

1.  Mogelijke verzoeken zijn:
Een praatje maken per telefoon, elkaar bezoeken, samen een wandeling maken, een kopje koffie drinken, samen handwerken, eten, schilderen, puzzelen of een andere hobby delen.
2.  Ook kunt u iets in de aanbieding hebben wat interessant kan zijn voor een ander. Denk aan hobbyspullen, verzamelitems, waardebonnen, planten. Geen grote zaken zoals meubels.

Komt u er niet uit en heeft u een verzoek, stuur dit bericht dan naar ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met de secretaris Ine Kemna, telefoon 06 26464633.