Back to Top

Vereniging van Senioren Beuningen

Muziek café

Muziek café

muziekcafe 1

“Happy Ouwer” is de nieuwe naam van ons muziek café. Tot 1 januari jl. kon over de naam gestemd worden en met 60% van de stemmen is dit de winnaar! Een naam die past bij ons café want wij gaan voor gezelligheid, het samenzijn en plezier. Een kans dus voor ons allemaal om in het ouder worden een beetje blijer en gelukkiger te worden.

Wat ons betreft wordt het op 4 maart a.s. net zo leuk en gezellig als de vorige keer en is het weer genieten van de leuke populaire muziek uit de jaren ‘60, ’70 en ’80. Een dansje kan altijd en wie weet wat er verder nog gaat gebeuren.

“Happy Ouwer” is het café van en voor ons allemaal. Sowieso leuk dus om (weer) van de partij zijn. We willen vooral zaken in eigen hand houden zodat het ook toegankelijk blijft voor alle leden. Graag doen we daarom een beroep op jullie en op jullie creativiteit om mee te denken. Want wat zou het leuk zijn als er leden zijn, of naasten en/of bekenden van jullie, die een muziekverhaal, een muziekweetje of wellicht muziekmoppen willen vertellen in het café. Of misschien wel een muziek act of optreden en dit hoeft echt niet professioneel te zijn. Uiteraard zijn andere ideeën ook welkom. Geïnteresseerd of wil je meer weten? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met de organisatie van het café.

Café “Happy Ouwer” Locatie: De Lèghe Polder, Zaterdag 4 maart a.s., open van 19:45u tot 24:00u. Entree Euro 5,00 p.p. (incl. 2 consumpties). 

Gerrit van den Bosch, Herm Kleinschiphorst, Gerard van Leeuwe.

Gegevens evenement

Startdatum 04-03-2023 20:00
Max. deelnemers 130
Ingeschreven 124
Aantal plaatsen 6
Sluitingsdatum 02-03-2023 23:55
Prijs € 5,00
Locatie Lèghe Polder

Locatiekaart