Back to Top

Vereniging van Senioren Beuningen

Muziek Café

Muziek Café

Muziek café “Happy Ouwer”

Als je van muziek houdt uit die goede ouwe tijd kom je natuurlijk (weer) naar ons VvSB muziek café. We draaien vooral de leuke en bekendere nummers uit de jaren 60, 70 en 80 met soms een uitstapje naar andere jaren.
Hou je van wat beweging, een beetje buurten met elkaar of een dansje, dat kan uiteraard altijd.
Daarnaast gaan we weer voor een of meer intermezzo’s.
Op 30 september is er in ons café een (semi) akoestisch live intermezzo van SMESH, bestaande uit niemand minder dan: Beaky Engelen, Cees Sengers, Leonard Holtzer, Hans Spin en Tonny Melssen. Op hun gitaren spelen zij die avond meerder nummers uit hun (Gouwe Ouwe) repertoire.
Ons 2e intermezzo wordt op deze avond verzorgd door Astrid en Trudy, 2 Leden uit onze vereniging die een leuk muziek quizje hebben uitgedacht.

Het muziek café is op Zaterdag 30 september aanstaande van 20.00u tot 24.00u in de De Lèghe Polder. De bijdrage is wederom Euro 5,00 p.p., inclusief 2 consumptiebonnen.

Aanmelden voor ons café kan tot 29 september a.s. Lukt dit absoluut niet dan zijn er in de Lèghe Polder beperkt inschrijfformulieren beschikbaar.
Introducees van leden (max 2) zijn welkom. Om teleurstelling te voorkomen wees er tijdig bij want vol is vol!

Voor vragen of anders neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ons volgende muziek café is op 9 december a.s.

Gerrit,
Gerard
Herm

Gegevens evenement

Startdatum 30-09-2023 20:00
Max. deelnemers 120
Ingeschreven 108
Aantal plaatsen 12
Sluitingsdatum 28-09-2023 23:55
Prijs € 5,00
Locatie Lèghe Polder

Locatiekaart