_______________________________________________________________________________________

Tijd om te stemmen

Rabobank Clubsupport Leaderboard


 
Rabo ClubSupport Rijk van Nijmegen

Jij beslist mee!


Een vereniging is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar je samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en Beuningen sterker maken.


Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank zijn kennis, netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen aan. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club zijn doel te behalen? 


Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de vereniging en geweldig voor de senioren.


Stemperiode 5 oktober – 25 oktober


Vanaf nu kun jij als lid van de Rabobank jouw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit jouw buurt. Vanaf dit jaar alleen digitaal of via de app. Zoek op raboclubsupport en log in, meld je daarna aan bij clubsupport en ga stemmen. Totaal 5 stemmen kun je uitbrengen. Elke vereniging mag niet meer dan 2 punten krijgen. Dus minimaal 3 verenigingen kiezen.
Of log in op je Rabo-account en kies het kopje zelf regelen.


Ons doel: het aanschaffen van gebruiksvriendelijke tablets


Met behulp van eHealth-tablets kunnen onze ouderen contact onderhouden met vrienden en familie, nieuwe mensen ontmoeten en bijvoorbeeld beeldbellen.

We willen zo het welzijn van onze senioren vergroten door sociale verbindingen via eHealth te faciliteren. Juist in deze coronatijd kunnen we niet om eHealth heen. Waar mensen elkaar minder goed fysiek kunnen ontmoeten, is een virtuele ontmoeting minstens zo waardevol.


November


Finale en uitreikingen Rabo ClubSupport. Houd de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.